Skip to content
  • LAPIN TIHEÄSYISEN ARVOPUUN JALOSTUSTA

Ostamme kaiken puun Pohjois - Suomen Lapista, 150km säteellä tuotantolaitoksestamme omana hankintana ja toimituspuuna. Pitkäaikainen yhteistyö tuntemiemme puuntoimittajien ja asiakkaiden kanssa takaa luotettavan puunsaannin. Puunhankintamme perustuu kestävänkehityksen ja luonnon monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Toimintamme on PEFC –sertifioitua.

Puunhankinnan lähtökohtana on sekä puun myyjää että ostajaa hyödyttävä pitkäjänteinen yhteistyö, jonka peruspilareita ovat ammattitaitoinen ostotoiminta ja hyvä korjuujälki. Osaava korjuuketju kuuntelee metsänomistajaa ja huolehtii hakkuiden yhteydessä metsän tulevaisuudesta taaten hyvät kasvuolosuhteet myös jatkossa.

Jokainen tukkipuu hyödynnetään tarkasti ja tehokkaasti. Koko tukki menee hyötykäyttöön ja siitä ei synny jätettä lainkaan. Hake menee sellun raaka-aineeksi, purusta ja kuoresta tehdään lämpöenergiaa. Käyttämällä rakennusmateriaalina uusiutuvia luonnonvaroja toimintamme on kestävällä pohjalla.

Ole yhteydessä hankintaesimiehiimme

Erkki Kallio erkki.kallio@veljeksetvaara.fi tai 040 7676 997. Tervola pohjoinen, Rovaniemi, Ranua, Pello, Ylitornio pohjoinen.

Sauli Kaltakari sauli.kaltakari@veljeksetvaara.fi 050 385 1286 Tervola eteläinen, Tornio, Kemi, Keminmaa, Simo , II, Ylitornio eteläinen.